Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Καυγάδισαν, έπαθαν δηλητηρίαση, τράκαραν και τελικά … παντρεύονται!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια διακοπή ρεύματος, τον Αύγουστο του 2014 οδήγησε την Γεωργία Λαγογιάννη στο κομμωτήριο, προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της γρήγορα για να πάει στη δουλειά. Αφού έδωσε αυστηρές οδηγίες στον κομμωτή Γιώργο Πλακιωτάκη για τί ακριβώς ήθελε, κι αφού ολοκληρώθηκε το χτένισμα, έφυγε από το κομμωτήριο, όμως μέσα σε μία ώρα είδε το χτένισμα … να χαλάει!

Η “σπίθα” (του καυγά αρχικά) είχε ανάψει, με την κοπέλα να επιστρέφει στο κομμωτήριο για να διαμαρτυρηθεί, απαιτώντας επανάληψη του χτενίσματος, χωρίς να το πληρώσει. Με την ευκαιρία, η Γεωργία συμπλήρωσε τα στοιχεία της για μια κλήρωση, δίνοντας έτσι στον Γιώργο, το στοιχείο που αναζητούσε: το τηλέφωνό της! Της τηλεφώνησε για να επανορθώσει, προτείνοντάς της … δείπνο!

Κι αν θα σκεφτόταν κανείς, ότι η παρεξήγηση λύθηκε και … όλα καλά, η πραγματικότητα θα τον διαψεύσει! Ο Γιώργος έπαθε δηλητηρίαση και κάπως έτσι ξεκίνησε … δεύτερο ημίχρονο καυγά. Σκεπτόμενοι κι οι δύο ότι… δεν είναι γραφτό, αποφάσισαν να “το αφήσουν”, ώσπου λίγες μέρες αργότερα κι ενώ η Γεωργία είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, ένα αυτοκίνητο … έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της! Ήταν ο Γιώργος!

Όλα αυτά τα “σημάδια” αποδείχτηκαν όχι τυχαία, αλλά μοιραία και … πέντε χρόνια μετά, κι αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Γιώργος και η Γεωργία, τον Ιούνιο, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή:cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap