Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Δείτε τον ασυνείδητο οδηγό φορτηγού που το πάει φιρί φιρί για ατύχημα | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η μάστιγα των θανατηφόρων ατυχημάτων πλήττει καθημερινά την Κρήτη. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, αντί να μειώνονται τα ατυχήματα δείχνουν να αυξάνονται. Ιδιαίτερα δε, για το Ρέθυμνο, όσο δεν φτιάχνεται ο ΒΟΑΚ η κατάσταση είναι επικίνδυνη τουλάχιστον.

Και καταντάει απελπιστική πολύ συχνά. Αφού η τραγωδία δεν θέλει και πολύ για να συμβεί στον δρόμο. Φυσικά δεν είναι μόνο ευθύνη των κακών δρόμων τα ατυχήματα.

Πολύ συχνά είναι και η ευθύνη της ασυνειδησίας μερικών (ή και πολλών) οδηγών. Που στον βωμό της ευκολίας καταστρατηγούν την οποιαδήποτε οδηγική συνέπεια. Όπως ας πούμε ο οδηγός φορτηγού που θα σου δείξουμε παρακάτω.

Με κάτι τέτοια συμβαίνουν τα ατυχήματα στην Κρήτη

Όπως βλέπεις το φορτηγό είναι φορτωμένο με ξύλα όσο δεν πάει. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά δεν είναι ασφαλισμένα σωστά! Ένα τσακ, ένα απότομο φρενάρισμα και οι κορμοί μπορούν να γίνουν θανατηφόρες παγίδες για τους επερχόμενους οδηγούς. Αδιαφορία ή αναισθησία; Πιθανόν και τα δύο. Αν θρηνήσουμε όμως κι άλλους νεκρούς δεν θα έχει καμία σημασία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι, τελικά, πάλι το κράτος βαραίνει η ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση: γιατί θα έπρεπε να κάνει περισσότερους ελέγχους, να μην χαράζεται στα «κονέ» και, τέλος, να φροντίσει να διδάσκεται -στα σοβάρα κι όχι στην πλάκα- η οδηγική παιδεία ήδη από τα σχολικά χρόνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ