Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Μάνα Κρήτη μέσα από τα μάτια ενός πιλότου F-16 | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η ομορφιά της Κρήτης έχει αποθανατιστεί με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους: τραγούδια και ποιήματα, φωτογραφίες και πίνακες, μαντινάδες και γλυπτά, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Όμως πραγματικά η ομορφιά που αντικρίσαμε σε αυτό το βίντεο μέσα από ένα F-16 είναι πραγματικά σπάνια.

Στις εκπαιδευτικές πτήσεις που εκτελεί ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας μπορούμε να αντικρίσουμε όλο το μεγαλείο του νησιού μας, μέσα από τα καταπληκτικές βραδινές λήψεις. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάθε μέρα την ευκαιρία να βλέπουμε την πατρίδα μας από τόσο ψηλά -λίγο πιο κάτω από την στρατόσφαιρα.

Αυτό λοιπόν το βίντεο με τα δύο F-16 να πετούν πάνω από τους κρητικούς ουρανούς και την κάμερα να καταγράφει τις εικόνες μπορεί να σας φτιάξει τη μέρα. Αν όχι την εβδομάδα ή ίσως και τον μήνα.

Δείτε την Κρήτη μέσα από ένα F-16

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version