Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Απομακρύνθηκε ο γυμναστής που φέρεται ότι χτύπησε μαθητές

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Απομακρύνθηκε για ένα χρονικό διάστημα από τη θέση του ο γυμναστής που κατηγορείται ότι χτύπησε δύο μαθητές δημοτικού σχολείου των Χανίων, προκαλώντας σάλο στην εκπαιδευτική κοινότητα και ανησυχία στους γονείς.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων κ. Μηλιαράκης στο neakriti.gr για το γυμναστή : «Απομακρύνθηκε στο πλαίσιο διοικητικής διαδικασίας, εφάρμοσα την ανώτατη διοικητική διαδικασία. Το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει, εξαρτάται από τη διεκπεραίωση της υπόθεσης. Ο γυμναστής δεν μεταχειρίζεται παιδαγωγικούς τρόπους για να κάνει μάθημα, αλλά αντιπαιδαγωγικούς που καταδικάζω. Ο ίδιος γίνεται αντιπαιδαγωγικός λόγω υπερβάλλοντα ζήλου και αδυναμία διαχείρισης του συνόλου μαθητών μια τάξης και ιδιαίτερα δύσκολων περιπτώσεων».

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version