Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ανοίγουν και τα μεγάλα ξενοδοχεία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη μέρα στη χώρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του, θα κάνει γνωστά τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση και θα ξεκαθαρίσει τι θα περιμένουν εργαζόμενοι και επιχειρηματίας το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 αναφορικά με τον τουρισμό, ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως τα μεγάλα ξενοδοχεία θα ανοίξουν μέσα Ιουνίου, το αργότερο μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα, αφού φυσικά παράλληλα ανοίξουν τα σύνορα για επισκέπτες από την Ε.Ε., τη ζώνη του Σέγκεν και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού προετοιμάζονται για το άνοιγμα. Μάλιστα η Κρήτη θεωρείται πρώτης κατηγορίας προορισμός, καθώς διαθέτει νοσοκομεία και ικανό αριθμο κρεβατιών στις ΜΕΘ παράλληλα με εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version