ΚΡΉΤΗ
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε προφυλακισμένος για την απαγωγή του Μ.Λεμπιδάκη
Να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας ζητά από τις δικαστικές αρχές του Ηρακλείου ένας εκ των προφυλακισμένων στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ο κρατούμενος νοσηλεύεται εδώ και περίπου 20 ημέρες στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και φρουρείται σε 24ωρη βάση από υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των κλειστών φυλακών Αλικαρνασσού.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της υπεράσπισης έχει υποβληθεί αίτηση για άρση της προσωρινής κράτησης και αντικατάστασής της με περιοριστικούς όρους.
Επιθυμία του κρατούμενου φέρεται να είναι η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας και να μην υποβληθεί σε επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ. Η τύχη της αίτησης του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές που θα κληθούν να αξιολογήσουν όλα τα στοιχεία και φυσικά τις γνωματεύσεις των γιατρών, ώστε να αποφανθούν σχετικά.
Διαβάστε περισσότερρα στο cretalive.gr

-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Πέθανε ο Νίκος Σκουλάς
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν
Πού θα πάει φαντάρος για 20 μέρες ο Κασσελάκης
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Λαμία: Ρομά… σάπισαν στο ξύλο βενζινοπώλη και κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα!
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Κακοκαιρία Elias: Πνίγηκαν Βόλος και Εύβοια – Πλημμύρες, τόνοι λάσπης και εγκλωβισμένοι κάτοικοι