Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτες από όλον τον κόσμο δίνουν «ραντεβού» στην Αγυιά!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

απόδημοι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκατό χρόνια μέσα μας
την Κρήτη κουβαλάμε
Με ριζίτικα κοιμόμαστε
και με συρτό ξυπνάμε

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε τον Αύγουστο του 2018, η “Επιστροφή στις ρίζες” Νο 2 όπου πάνω από 600 απόδημοι από κάθε γωνιά του πλανήτη με τους φίλους τους βρέθηκαν στην Αγυιά Χανίων και πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά, φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Αγυιάς μας περιμένει και πάλι στις 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού των αποδήμων Κρητών .

Μια μεγάλη βραδιά με θέμα: Πάνω από 100 χρόνια ξενιτιάς αλλά ακόμα διασκεδάζουμε με κρητική μουσική, χορούς και τραγούδια.

Υπενθυμιζεται οτι από 1 ως 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και Κρήτες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στο νησί.

Το συναπάντημα των απόδημων Κρητών στην Αγυιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι λυράρηδες από την Νέα Υόρκη Χρήστος Φασαράκης και Στρατής Στυλιανουδάκης και η παρέα τους…

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Μανώλης Κονταρος, ο Ηλίας Χορευτάκης ο Γιώργος Παντερμάκης, ο Σήφης ο Τσουρδαλάκης και άλλοι Κρητικοί καλλιτέχνες. Θα χορέψει το χορευτικό της Παγκρήτιας Ένωσης της Μελβούρνης.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής και της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης …

απόδημοι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap