Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Πώς είναι να στέκεσαι στην κορυφή της Κρήτης; Το ΒΙΝΤΕΟ από τα 2.218 μέτρα που κόβει την ανάσα!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όταν χιλιάδες τουρίστες αλλά και ντόπιοι απολαμβάνουν Κυριακές στις εντυπωσιακές παραλίες της Κρήτης, άλλοι προτιμούν να κάνουν κάτι αρκετά πιο ιδιαίτερο και βεβαίως κουραστικό.

Παράδειγμα, o Ρόμπερτ Ούτραμ, ο οποίος ως λάτρης της ορειβασίας από νεαρή ηλικία, δεν υπήρχε περίπτωση να επισκεφθεί την Κρήτη για διακοπές και να μην ανεβεί σε κάποιες από τις πιο επιβλητικές κορυφές του νησιού, όπως ο Τροχάρης των Λευκών Ορέων

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ο έμπειρος ορειβάτης και φυσιολάτρης οργανώθηκε απόλυτα, έμαθε όλα όσα έπρεπε για τα μονοπάτια μέχρι την κορυφή και την κατάλληλη ημέρα -παρά τον αέρα που είχε- ξεκίνησε για την κορυφή Τροχάρης στα Λευκά Όρη. Οι στιγμές που έζησε στα 2.128 μέτρα με απίστευτη πανοραμική θέα του νησιού από ψηλά και η έντονη αίσθηση αδρεναλίνης είναι στοιχεία που κάνουν την εμπειρία του αξέχαστη.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε όταν στεκόταν με “κομμένη” την ανάσα σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία που μπορεί να βρεθεί κάποιος στην Κρήτη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version