Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κοροναϊός: Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη

Δημοσιεύτηκε

στις

Γιάννης Βαρδινογιάννης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε μονάδα εντατικής θεραπείας φέρεται να νοσηλεύεται με κοροναϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη.

Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου στο Twitter το μέλος της γνωστής οικογένειας εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και αφού διαγνώστηκε με κοροναϊό . Την πληροφορία κοινοποίησε στα social media ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός, γράφοντας «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κοροναϊό ; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Διαβάζοντας την ανάρτηση δόθηκε στον κόσμο η αίσθηση πως πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον «καπετάνιο».

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

 

Το μέλος της γνωστής οικογένειας και εκ των ισχυρών ανδρών της ΑΝΕΚ, αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς, STAR TV κλπ) ενώ ποτέ δεν είχε εμπλακεί και με τον Παναθηναϊκό ή τον ΟΦΗ σε αντίθεση με τα αδέρφια του.

Γιάννης Βαρδινογιάννης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap