Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το δεκάχρονο κοπέλι που χορεύει Μαλεβιζιώτη και «ξεσηκώνει» κρητική εκδήλωση! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το να βλέπεις ενήλικες κρητικούς να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς είναι εντυπωσιακό. Το να βλέπεις όμως μικρά κοπέλια να χορεύουν Μαλεβιζιώτη εκτελώντας δύσκολες φιγούρες, είναι το κάτι άλλο! Είναι στιγμές που με καμάρι παρακολουθείς τις προσπάθειες όλων αυτών των παιδιών που αποτελούν την νέα γενιά κρητικών, η οποία αναλαμβάνει με περηφάνια να «σηκώσει» στις πλάτες της την τεράστια μουσικοχορευτική παράδοση του νησιού!

Σε πολιτιστική εκδήλωση που συμμετείχαν αρκετά χορευτικά συγκροτήματα, την παράσταση «έκλεψε» όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα δεκάχρονο κοπέλι που μπήκε στο χορό και με την βοήθεια ενός ενήλικα δεν χόρεψε απλά, αλλά ξεσήκωσε το κοινό με τον ρυθμό και τις φιγούρες του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version