Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Έκλεψαν τα ξημερώματα 25 τόνους ζωοτροφών από το Φόδελε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Το…φυσά και δεν κρυώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΕΛ, που είδε ένα καθημερινό δρομολόγιο με προϊόντα της εταιρείας να μετατρέπετε σε υπόθεση θρασύτατης κλοπής.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive o κ. Κώστας Σπυριδάκης, το απόγευμα της Παρασκευής φορτώθηκαν από τη βιομηχανία της εταιρείας στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου περίπου 25 τόνοι ζωοτροφών σε φορτηγό αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφερθούν στις κεντρικές αποθήκες στην περιοχή των Μαλάδων, στο Ηράκλειο.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, περίπου στο ύψος του Φόδελε, ο οδηγός του οχήματος αντελήφθη ότι υπάρχει πρόβλημα στο ψυγείο του αυτοκινήτου και επιχείρησε να εντοπίσει τον μηχανικό προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Δεν μπόρεσε όμως να τον βρει, κι έτσι – σε συνεννόηση με τον κ. Σπυριδάκη – αποφασίστηκε να μεταβεί στην παραλία του Φόδελε, σε σημείο που δεν θα ενοχλεί το μεγάλο όχημα, προκειμένου να μείνει εκεί τη νύχτα…

Έτσι κι έγινε, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ανέμεναν οι εμπλεκόμενοι.
Το πρωί που οδηγός και μηχανικός μετέβησαν στο σημείο, είδαν ότι κάποιοι είχαν σκίσει τους ιμάντες με τους οποίους είχε “δεθεί” το φορτίο και είχαν αρπάξει το μεγαλύτερο μέρος του …αφήνοντας κάποια κιλά ζωοτροφών, ίσως για να τσιμπήσουν κάτι τα ζώα που θα περνούσαν από εκεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυριδάκη, το κόστος των ζωοτροφών που εκλάπησαν ανέρχεται σε περίπου 15 χιλιάδες ευρώ και πλέον τις έρευνες έχει αναλάβει η αστυνομία!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap