Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Οι εκπληκτικές ζωγραφιές που μεταμόρφωσαν την Παιδιατρική Κλινική και χαρίζουν χαμόγελα στα παιδάκια

Δημοσιεύτηκε

στιςΗ Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων έχει αλλάξει τελείως όψη. Και πια αντί για γκρίζους μουντούς τοίχους μπορεί να συναντάει κανείς υπέροχες τοιχογραφίες, αποτέλεσμα του δημιουργικού ταλέντου της κυρίας Βάσως Τζάλου και της δουλειάς των εργαζομένων της Κλινικής.

Τα παιδιά και οι γονείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο μπορούν να χαμογελούν πια και να ξεχνιούνται εξαιτίας αυτής της υπέροχης ιδέας που έγινε πράξη: καμηλοπαρδάλεις, κουτάβια, εξωτικά πουλιά κι ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας ξεπηδούν μαγικά από τους τοίχους της Κλινικής η οποία πια θυμίζει περισσότερο παραμύθι πάρα νοσοκομειακό χώρο.

Μάλιστα το πλέον εντυπωσιακό είναι πως όλο αυτό χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Λογικό αφού το μεράκι κι η καλή καρδιά όταν θέλουν, όλα τα μπορούν. Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εδώ αφού στόχος είναι να αλλαχτούν τα πάντα, κουρτίνες, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες. Στην προσπάθειά τους, σημειώνει, πως ήδη έχουν βρει συμμάχους Χανιώτες επιχειρηματίες, πρόθυμους να προσφέρουν ενώ, καθώς η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, κάθε εθελοντική προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap