Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Tο παράνομο κυνήγι συνεχίζεται, συνεχίζονται κι οι συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παράνομο κυνήγι είναι ένα θέμα που απασχολεί το νησί της Κρήτης και συχνά πυκνά σου παρουσιάζουμε ρεπορτάζ, όπως κάναμε πριν μερικές μέρες. Φαίνεται όμως ότι οι κυνηγοί μυαλό δεν βάζουν αφού συνεχίζονται οι παραβιάσεις.

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις συλλήψεις έγιναν το μέσα στο Σαββατοκύριακο για παράνομο κυνήγι. Πιο συγκεκριμένα τώρα στις 16 Δεκεβρίου, πολύ νωρίς το πρωί, συνελήφθη άντρας κοντά στη Μονή Αγκαράθου στο Ηράκλειο που δεν είχε την απαιτούμενη άδεια κυνηγιού.

Αντίστοιχα η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Χανίων εντόπισε το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή του Σέμπρωνα, 2 κυνηγούς με προβολέα. Τα παρακολούθησαν έως ότου ανέβηκαν σε αγροτικό, όπου τους περίμενε και τρίτος κυνηγός.

Οι θηροφύλακες κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο, ο τρίτος όμως που κουβαλούσε όπλο και βρισκόταν πάνω στην καρότσα κατάφερε να ξεφύγει.

Όσο τον κυνηγούσαν πέταξε τον προβολέα, 2 φακούς και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν οι θηροφύλακες. Και σε αυτή την περίπτωση κατατέθηκε πρωτόκολλο μήνυσης  στη Δ/νση Δασών Χανίων (επωνύμως κατά των 2 ατόμων και κατά ενός αγνώστου) για παράνομο κυνήγι και κατασχέθηκαν τα μέσα παράνομη θήρας καθώς και το όχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap