Βρειτε μας στα Social Media
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio

ΚΡΉΤΗ

Δολοφονική άγνοια: Κάνουν διακοπές στα Σφακιά σαν να μην τρέχει τίποτα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Σφακιά
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Απίστευτη καταγγελία από το Δήμο Σφακίων… Παραθεριστές βρίσκονται στα Σφακιά και κάνουν διακοπές εν μέσω κοροναϊού και αυστηρών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του φονικού ιού.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο Δήμος Σφακίων οι ίδιοι δηλώνουν άγνοια για την κατάσταση που επικρατεί.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Λόγω των ενεργειών που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας για την προστασία από την εξάπλωση του κοροναϊού οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άφιξη των επισκεπτών στον τόπο μας.

Από πληροφορίες που καταφθάνουν από τους δημότες μας, έχει παρατηρηθεί η εμφάνιση αρκετών παραθεριστών, οι οποίοι δηλώνουν παντελή άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν και για τα μέτρα προστασίας των ίδιων αλλά και όλου του κοινωνικού συνόλου που έρχονται σε επαφή.

Άνθρωποι οι οποίοι είτε έχουν μόλις αφιχθεί, είτε διέμεναν σε άλλες περιοχές έρχονται στα Σφακιά για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν ενημερωθεί κατά την άφιξη τους και γιατί δεν βρίσκονται σε κατ’ οικον περιορισμό, αλλά κινούνται σε όλη την περιοχή και έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους κατοίκους.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι προτεραιότητα μας και καλούμε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί, προκειμένου να ακολουθηθούν όλα τα ασφαλή μέτρα.

Φωτό αρχείου

Σφακιά
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap