Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Καιρός: Συννεφιασμένη η είσοδος του Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά, στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη έως το πρωί και στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη έως το μεσημέρι, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στην Νότια Πελοπόννησο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων, ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου, υπάρχει στη Θράκη έως το πρωί και στο Πήλιο προς το βράδυ.

Χανιά

Ρέθυμνο

Ηράκλειο

Λασίθι

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version