Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Υμνητής των ναζί κάνει διακοπές στην Κρήτη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Ναζί
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
816 Shares

Οι υμνητές των Ναζί δεν έχουν, δυστυχώς, εξαφανιστεί. Δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, δεν έχουν μετανοήσει για λογαριασμό των προγόνων τους, αντιθέτως δηλώνουν το θαυμασμό τους και μάλιστα τον επιδεικνύουν κάνοντας διακοπές στο “σπίτι του κρεμασμένου”…

Σύμφωνα με το cretalive, Γερμανός κάνει διακοπές στα χώματα που αιματοκύλισε το εκστρατευτικό Σώμα “Afrika Korps”. Και είναι, καθώς φαίνεται, θαυμαστής των βάναυσων κατακτητών, όπως μαρτυρά ο φοίνικας-αυτοκόλλητο στο τζιπ, που εθεάθη πριν από τρεις ημέρες, σταθμευμένο στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Ναζί

Το τζιπ, με πινακίδες Μονάχου, ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Κομμού προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Πριν από μερικά χρόνια, αντίστοιχο περιστατικό είχε προκαλέσει σάλο στη Γερμανία, καθώς είχε “κυκλοφορήσει” φωτογραφία με το ίδιο σύμβολο σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν Γερμανοί στρατιώτες.

Το γερμανικό αφρικανικό σώμα (Afrika Korps) ήταν το γερμανικό εκστρατευτικό σώμα στην Βόρεια Άφρικη κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με στόχο να βοηθήσει τους Ιταλούς. Έδρασε την περίοδο 1941-1943 με διοικητή τον Στρατάρχη Έρβιν Ρόμελ, τον επονομαζόμενο και “αλεπού της ερήμου”.

Ναζί
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap