Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τι λέει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου για τον ομαδικό βιασμό του 27χρονου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών αναμένεται να βρεθούν το μεσημέρι της Τετάρτης δύο άνδρες 29 και 33 ετών που συνελήφθησαν στην Αμμουδάρα του δήμου Μαλεβιζίου κατά διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε το πρωί.

 

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό του 27χρονου από την Σομαλία.

Ο συνήγορο υπεράσπισης του 29χρονου, δικηγόρος Γιώργος Λιονάκης.

 

Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 29χρονου, Γιώργο Λιονάκη, προς το παρόν δεν υπάρχει βίντεο που να καταγραφεί τις πράξεις του εντολέα του. Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου στο ekriti  έχει ως εξής:

Γίνεται λόγος από τον φερόμενο ως παθόντα και όλη η δικογραφία έχει επενδυθεί σε ένα βίντεο που για την ώρα, κανείς μας δεν έχει δει.

Αυτό έχει τον κίνδυνο είτε να μην υπάρχει βίντεο, είτε να υπάρχει μεν αλλά να μην δείχνει κάποιον ή κάποιους από τους κατηγορούμενους να επιδίδονται στις καταγελλόμενες πράξεις.

Γι’ αυτό είναι κρίσιμο να μην προφυλακιστούν οι κατηγορούμενοι εάν δεν έχουμε τις σοβαρές ενδείξεις ενοχής που ο νόμος απαιτεί στους περιοριστικούς όρους εν γένει και πολύ περισσότερο στην επιβολή της προσωρινής κράτησης.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version