Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Θρίλερ με τον σκελετό που βρέθηκε στην παραλία του Κοκκίνη

Δημοσιεύτηκε

στις

σκελετός


724 Shares

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το σκελετό που είχε βρεθεί το Φεβρουάριο του 2017, στην παραλία του Κοκκίνη, στο Ηράκλειο.

Αν και αρχικά εικαζόταν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα, τελικά διαπιστώνεται ότι πρόκειται για το σκελετό νεαρού άνδρα. Οι ειδικοί κατέληξαν (με βάση και τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο ιατροδικαστικής διερεύνησης ανθρωπίνων σκελετών αγνώστων στοιχείων) ότι πρόκειται για άνδρα και μάλιστα νεαρής ηλικίας. Και ενώ έχει εξαχθεί DNA, μέχρι και σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση του. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, δεν έχει δηλωθεί η εξαφάνισή του!

Για την υπόθεση έχει γίνει εκτεταμένη έρευνα, με τα ύποπτα σημεία να είναι αρκετά και τέτοια ώστε η υπόθεση να αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία και ο φάκελος της μυστηριώδους υπόθεσης να έχει διαβιβαστεί ξανά στα χέρια του εισαγγελέα, χωρίς δυστυχώς να έχει ταυτοποιηθεί ο νεαρός άνδρας.

Ποια όμως είναι εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν ύποπτη την συγκεκριμένη υπόθεση, σε βαθμό να αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία;

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίδα» ότι το όλο σκηνικό παρέπεμπε σε ρηχό τάφο. Το πτώμα (εν προκειμένω ο σκελετός) ήταν θαμμένο πολύ κοντά στο δρόμο, ήταν δηλαδή σε εμφανές σημείο, και είχε καλυφθεί με πέτρες από πάνω. Το σώμα ήταν σε ύπτια θέση ενώ δεν προκύπτει να φορούσε ρούχα. Τουλάχιστον δεν βρέθηκαν υπολείμματα ρούχων ή άλλα ευρήματα που να μπορούν να συνδέσουν το νεαρό άνδρα με οποιοδήποτε στοιχείο προς έρευνα.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά και έψαξαν σε βάθος, μέσα στον Ιούλιο ο φάκελος της μυστηριώδους υπόθεσης διαβιβάστηκε ξανά στα χέρια του εισαγγελέα, χωρίς δυστυχώς να έχει ταυτοποιηθεί ο νεαρός άνδρας. Ωστόσο έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία, πράγμα που σημαίνει ότι η υπόθεση διατηρείται «ζωντανή».

σκελετός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap