Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Θλίψη στο Ηράκλειο για το θάνατο του 44χρονου Κώστα Χαλαμπαλάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έφυγε από τη ζωή ο ηλεκτρολόγος και παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής του αθλητικού Ομίλου Γαρίπας ο Κώστας Χαλαμπαλάκης, σε ηλικία 44 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν πολύ αγαπητός από τον κόσμο.

Ο Κώστας Χαλαμπαλάκης, όπως αναφέρει τo neakriti, μετά το ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας έως ότου έχασε τη μάχη και κατέληξε σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Η κηδεία του θα τελεσθεί το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, στο τόπο καταγωγής του τη Γαρίπα.

Για τον θάνατο του Κώστα Χαλαμπαλάκη έγραψε δύο λόγια ο συντοπίτης του Χρήστος Βασιλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να τον αποχαιρετήσει.

«Ξημέρωσε μία δύσκολη Κυριακή για το χωριό μας και για την ομάδα μας. Έφυγε ο Κώστας μας(Χαλαμπαλάκης). Ο δυναμικός αμυντικός, το γελαστό παιδί, ο δοτικός άνθρωπος η ψυχή της ομάδας. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη φίλε. Καλό ταξίδι», αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version