Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ήταν θετικός στον κορονοϊό και πήγε να μπει στο αεροπλάνο σαν να μην… τρέχει τίποτα!

Δημοσιεύτηκε

στις

καραντίνα
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ένα τραγελαφικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν το μεσημέρι της Κυριακής οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου Ηρακλείου, “Νίκος Καζαντζάκης”.

Πρωταγωνιστής ένας 67χρονος από το Ισραήλ ο οποίος στην προσπάθειά του να ταξιδέψει, επέδειξε το έγγραφο που πρέπει να φέρει και το οποίο δηλώνει ότι είναι αρνητικός στον κορονοϊό προκειμένου να ταξιδέψει.

Ο 67χρονος όμως ήταν θετικός, κάτι που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο, διαβάζοντας το έγγραφο με τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 67χρονος Ισραηλινός δεν είχε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του στο εργαστήριο όπου έκανε το τεστ με συνέπεια να μην μπορεί να εντοπστεί και να του γνωστοποιηθεί ότι είναι θετικός.

Έτσι, το εργαστήριο επικοινώνησε με την Πολιτική Προστασία και με τη σειρά της Πολιτική Προστασία επικοινώνησε με το αεροδρόμιο, δίνοντας τα στοιχεία του παρ’ολίγον ταξιδιώτη, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ο 67χρονος τουρίστας οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, το έγγραφο ήταν στα αγγλικά, μία γλώσσα που εκείνος δεν γνωρίζει κι έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει…

καραντίνα
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap