Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συναγερμός για αεροσκάφος στην Κρήτη – Έσπασε ο τροχός στην προσγείωση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κινητοποίηση υπήρξε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», για ένα μικρό αεροσκάφος που αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την προσγείωση.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4 τα ξημερώματα, όταν το μικρό αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα στον τροχό, στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο όπως αναφέρουν πηγές, δεν χρειάστηκαν να προβούν σε καμία ενέργεια καθώς αποφεύχθηκαν οι δυσάρεστες συνέπειες και δεν υπήρξε τραυματισμός σε πλήρωμα και επιβάτες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσγείωση το αεροσκάφος χτυπήθηκε από δυνατή ριπή ανέμου, με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το αριστερό άκρο του πτερυγίου στο έδαφος και στην συνέχεια, η επαφή του μπροστινού τροχού με τον διάδρομο ήταν τόσο σφοδρή που έσπασε

Πηγή: neakriti
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version