Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συγκίνηση σε Κρητικό γάμο: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο και αποθεώθηκε!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Μανώλης Στεφανουδάκης τίμησε χθες βράδυ τη σημαντικότερη βραδιά της ζωής του Μιχάλη Κυδωνάκη χορεύοντας… με ψυχή το ζεϊμπέκικο ”αυτός ο άνθρωπος’‘ προκαλώντας τη χαρά και το θαυμασμό πρωτίστως στο ζευγάρι αλλά και στους καλεσμένους.

Δικαίως απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων αλλά και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη γενέτειρά του και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία στους δημότες του εν λόγω δήμου να ανταποδώσουν την υπερηφάνεια που τόσα χρόνια προσφέρει στον τόπο καταγωγής του ο Μανώλης.

Δείτε το βίντεο του iraklionews:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version