Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το 2,5 ετών κοριτσάκι,που παρέσυρε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο, κάνοντας όπισθεν στα Χανιά καθώς η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπεας, το μικρό παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι επόμενες ώρες για τη ζωή του είναι κρίσιμες και οι θεράποντες γιατροί καλούνται να δώσουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του παιδιού, καθώς βρισκόταν στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε την κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version