ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Ανήλικος δικυκλιστής σε κρίσιμη κατάσταση
Τροχαίο στα Σκούρβουλα: Αγωνία για ανήλικο δικυκλιστή στο Ηράκλειο
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στα Σκούρβουλα Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα τροχαίο στα Σκούρβουλα που προκάλεσε άμεσα κινητοποίηση.
Στο ατύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκη ένα μηχανάκι. Σε αυτό επέβαινε ένα παιδί, ηλικίας μεταξύ 13 και 15 ετών.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ανήλικος οδηγός προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε τοίχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.
Άμεση διακομιδή μετά το τροχαίο στα Σκούρβουλα
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως. Συγκεκριμένα, ένα ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο του ατυχήματος. Αφού παρέλαβαν τον σοβαρά τραυματισμένο νεαρό, τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί αξιολόγησαν την κατάστασή του ως ιδιαίτερα σοβαρή. Θεώρησαν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Συνάντηση ΕΚΑΒ και Κινητής Μονάδας
Κατά τη διαδρομή προς το Ηράκλειο, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε με την Κινητή Μονάδα. Η μονάδα αυτή είχε ήδη ξεκινήσει από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Έτσι, ο ανήλικος μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο στον δρόμο, στην Κινητή Μονάδα. Αυτή τη στιγμή, μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο εφημερεύει.

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Τούμπαρε φορτηγό στον ΒΟΑΚ- Ο οδηγός ζαλίστηκε από τη ζέστη
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Μητέρα άρπαξε την κόρη της από τον πρώην σύζυγό της – Την εντόπισε η αστυνομία
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Καταστηματάρχης της παλιάς πόλης καταγγέλλει στημένους ελέγχους από την ΑΑΔΕ – Διαμαρτυρίες και για τις μεθόδους διαπόμπευσης
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Τροχαίο ατύχημα στον Μασταμπα- Μητέρα και παιδί στο νοσοκομείο