Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σοκαριστικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Το χέρι εργαζόμενης εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο Ασήμι, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το creta24, το χέρι εργαζόμενης σε επιχείρηση της περιοχής εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά.

Επί τόπου βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του χεριού της γυναίκας.

Πρόκειται για μια γυναίκα 26 ετών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το χέρι της έχει εγκλωβιστεί στο μηχάνημα στο ύψος του καρπού, με τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ να δίνουν μάχη για να «κόψουν» μηχάνημα και να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν το άκρο της γυναίκας το συντομότερο δυνατό.

Όπως αναφέρει το neakriti, η εργαζόμενη μεταφέρεται μαζί με τμήμα της μηχανής, το οποίο και θα αφαιρεθεί χειρουργικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος όγκος της μηχανής αφαιρέθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, που με την συνοδεία του, μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version