Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς – Χαροπαλεύει 33χρονη συνοδηγός

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ακόμα θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε πρίν από λίγο στη Μεσσαρά  και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Τυμπάκι προς την Αγία Γαλήνη.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι οδηγοί τους σύμφωνα με το rethnea. Από τα συντρίμμια του ενός οχήματος νεκρός ανασύρθηκε ο 44χρονος Ρεθεμνιώτης από το Σπήλι του δήμου Αγίου Βασιλείου,  ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίδει η 33χρονη συνοδηγός του ίδιου οχήματος. Από το δεύτερο όχημα νεκρός ανασύρθηκε ένας 80χρονος ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η συνοδηγός του ίδιου οχήματος.

Άμορφες μάζες τα αυτοκίνητα

Σε άμορφες μάζες μετατράπηκαν τα δύο αυτοκίνητα μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην Μεσσαρά που είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και να τραυματιστούν οι συνεπιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti αλλά όπως φαίνεται και από τις εικόνες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και των δύο οχημάτων οι οποίοι δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι ηλικίας 70 και 33 ετών αντίστοιχα.

 

Ρέθυμνο: Αύριο η κηδεία της 30χρονης που έχασε τη ζωή της από πνιγμό

Ρέθυμνο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version