Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Του έκλεψαν τα πρόβατα αλλά είχε… διαίσθηση!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ένας κτηνοτρόφος από το Ηράκλειο είδε τα πρόβατά του να εξαφανίζονται αλλά με λίγη τύχη τα ξαναβρήκε κρυμμένα σε χωράφι.

Αγαπάει ο θεός το … ζωοκλέφτη αλλά αγαπά και το νοικοκύρη!

Κι αυτό γιατί την τύχη με το μέρος του είχε, όπως πληροφορείται το Creta24, ένας κάτοικος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος από ένστικτο, όπως λένε κάποιοι, πήγε το βράδυ της Παρασκευής στη μάντρα του.

Ο άνθρωπος διαπίστωσε ότι τα πρόβατά του είχαν εξαφανιστεί... Δεν έχασε ούτε λεπτό και κάλεσε την Αστυνομία, εκτιμώντας -άγνωστο γιατί- ότι η ζωοκλοπή είχε γίνει λίγη ώρα πριν.

Iσχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έζωσαν την περιοχή. Αστυνομικοί από το τμήμα Αστερουσίων ακολούθησαν τα ίχνη των ζωοκλεφτών αλλά και των προβάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες αντιλήφθηκαν ότι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί και έκρυψαν τα ζώα σε ένα χωράφι με σκοπό να μην εντοπιστούν και να επιστρέψουν να τα πάρουν αργότερα.

Τα ζώα βρέθηκαν και επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των ζωοκλεφτών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version