Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πούλμαν στην Κρήτη κάνουν ελιγμούς του τρόμου

Δημοσιεύτηκε

στις

ελιγμοί
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής»  που καταγράφει τη λεπτή ισορροπία ενός οδηγού τουριστικού πούλμαν που πρέπει να διασχίσει δύο φορές παράνομα το δρόμο κοντά στη Χερσόνησο με τις εικόνες να προκαλούν σοκ και την ίδια ώρα να αποτυπώνουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στους δρόμους της Κρήτης οδηγοί, τουρίστες και ξεναγοί.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν προκαλούν σοκ και δέος αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό των οδηγών τουριστικών πούλμαν αλλά και την τιτάνια υπομονή των ξεναγών που προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τους ξεναγούς αλλά και τους οδηγούς των τουριστικών πούλμαν, το τουριστικό θέρετρο του Ανισαρά αποτελεί ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παράδειγμα ταλαιπωρίας σε δρόμους που η στενότητά τους είναι δεδομένη και πολλές φορές καταγράφουν κίνηση αστικού χαρακτήρα.

Τα τουριστικά πούλμαν στην κυριολεξία περνούν μια ανάσα το ένα δίπλα από το άλλο, αλλά και λίγα μόλις εκατοστά από κτήρια και σταθμευμένα Ι.Χ.

Παράλληλα, στους ιδιαίτερα στενούς δρόμους του Ανισαρά πολλές φορές η πεζοπορία αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση για τους τουρίστες που φιλοξενούνται σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

Τραγική η κατάσταση και στα Λιμανάκια όπου τα τουριστικά πούλμαν διέρχονται μια ανάσα από τα κεφάλια των λουόμενων στους στενούς δρόμους της περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους.

Πηγή: neakriti

ελιγμοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap