Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ποια δημοτική παραλία στην Κρήτη ανέβασε την τιμή στις ξαπλώστρες 30%;

Δημοσιεύτηκε

στις

παραλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
44 Shares

Η θερινή περίοδος ξεκίνησε, οι λουόμενοι ακόμα περιμένουν τη θερμοκρασία να ανέβει για να αρχίσουν τις εξορμήσεις τους, αλλά κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους, καθώς φρόντισαν μέσα σε αυτό το κύμα ακρίβειας και ανόδου των τιμών να αυξήσουν τις τιμές στις ξαπλώστρες, σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της βόρειας ακτής του Ηρακλείου και μάλιστα του τοπικού δήμου!

Ο λόγος για την παραλία Ποταμός του δήμου Χερσονήσου, στις αρχαιότητες των Μαλίων, όπου έκπληκτοι οι όποιοι λουόμενοι βρέθηκαν ανήμερα της Πρωτομαγιάς, διαπίστωσαν πως το ζευγάρι οι ξαπλώστρες μαζί με την ομπρέλα ανατιμήθηκε από τα 7 ευρώ που ήταν ως πέρσι στα 10 ευρώ!

Σε ερώτηση μάλιστα κάποιων από τους λουόμενους πως δικαιολογείται αυτή η αύξηση, που φτάνει το 30%, οι υπεύθυνοι της παραλίας προσπαθούσαν να εξηγήσουν πως είχε χρόνια να μπει αύξηση (!) και γι’ αυτό το λόγο έκριναν σκόπιμο να ανεβάσουν τόσο την τιμή!

Το παράδοξο είναι πως τη δημοφιλή παραλία δεν εκμεταλλεύεται ιδιώτης αλλά η δημοτική επιχείρηση του δήμου Χερσονήσου. Είναι αξιοπερίεργο πως το σκέφτηκαν αυτοί που το σκέφτηκαν όταν λουόμενοι και παραθεριστές ετοιμάζονται να βγουν στις παραλίες για να αναζητήσουν μια όαση δροσιάς και πέφτοντας πάνω στην παραλία του Ποταμού, να εισπράττουν αυτή τη δόση… ψυχρολουσίας από τη μεγάλη αύξηση των τιμών που είναι ακατανόητη.

Και ασφαλώς το ερώτημα είναι αν ο δήμος Χερσονήσου κάνει την αύξηση μόνο στη συγκεκριμένη παραλία ή ανατιμώνται όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες παραλίας στις πολλές ακτές που εκμεταλλεύεται; Κάθε απάντηση δεκτή!

Πηγή: cretalive

παραλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap