Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πιτόγυρο-ανθοδέσμη: Ετσά γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Καλά είναι και τα τριαντάφυλλα, αλλά δεν τρώγονται» είχε πει πέρυσι τέτοια μέρα ο Μανώλης Σταυρακάκης και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Ο κ. Σταυρακάκης, είναι ιδιοκτήτης ενός σουβλατζίδικου στο Ηράκλειο και εμπνεύστηκε την εξής ιδέα: να φτιάξει ένα τεράστιο πιτόγυρο και να το σερβίρει σε πεινασμένους και ερωτευμένους, τόσο στην επερχόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όσο και τις επόμενες, πεινασμένες ημέρες!

Ο έρωτας που είναι δεδομένο ότι πρώτα περνάει από το στομάχι, βρίσκει τον γιατρό του από το πιτόγυρο-ανθοδέσμη, την οποία έχει «χρωματίσει» με λαχταριστές σάλτσες και λαχανικά.

Για την ιστορία, το επικό αυτό προϊόν ζυγίζει περίπου 8,5 κιλά, ισοδυναμεί με περίπου 25 απλά πιτόγυρα και μπορεί να ικανοποιήσει τη λαιμαργία 10 περίπου ατόμων, που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω από 60 ευρώ.

Κανένα λουλούδι, κανένα γλυκό, κανένα κόσμημα… ΜΟΝΟ πιτόγυρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ελπίζουμε η πρωτότυπη και λιγουρευτή ιδέα του να εφαρμόστηκε και φέτος για να ικανοποιήσει αμφότερους ερωτευμένους και πεινασμένους…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version