Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Πήρε απολυτήριο με 19,5 μέσα από το κελί της φυλακής!

Δημοσιεύτηκε

στις

φυλακή
Διαφήμιση
Διαφήμιση
410 Shares

Το απολυτήριο λυκείου με άριστα πήρε νεαρός Έλληνας που κρατούνταν για κακούργημα στην Αλικαρνασσό. Πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος αποφοίτησε με βαθμό 19,5 διαβάζοντας στο κελί και στη βιβλιοθήκη του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ μαζί με άλλους εγκλείστους εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ο 28χρονος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στις πανελλαδικές, δεν προχώρησε όμως, αν και όπως είπε σε άτομα του περιβάλλοντός του θα το κάνει όταν πάρει και το απολυτήριο που θα του χαρίσει την ελευθερία.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στην «Π» ότι τόσο ο 28χρονος όσο και οι άλλοι που συμμετείχαν στο ίδιο πρόγραμμα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν το στόχο τους. Αρωγός τους η διεύθυνση και η κοινωνική υπηρεσία του σωφρονιστικού καταστήματος, που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι στο πλευρό των κρατουμένων που επιθυμούν και επιζητούν τη μόρφωση, ακόμα και πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής.

Ο 28χρονος αριστούχος «φοίτησε» στο εσπερινό λύκειο Ηρακλείου, από το οποίο πήρε το απολυτήριο. Διάβασε χωρίς καμία βοήθεια ή διδασκαλία τα βιβλία της γ’ λυκείου που του εξασφάλισε η κοινωνική υπηρεσία της φυλακής και στο τέλος της σχολικής χρονιάς εξετάστηκε από επιτροπή καθηγητών του λυκείου, σε όλα τα μαθήματα και στα οποία αρίστευσε.

φυλακή
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap