Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πένθος στο Μαλεβίζι: Αποχαιρετούν σήμερα τον Σταύρο Χαλκιαδάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μαλεβίζι από το θάνατο του τέως δημάρχου Τυλίσου Σταύρου Χαλκιαδάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Η κηδεία, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου, θα γίνει δημοτική δαπάνη, ως ύστατος φόρος τιμής στον άνθρωπο που υπηρέτησε για πολλά χρόνια την περιοχή

Ο 71χρονος αυτοδιοικητικός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα από συγγενικό του πρόσωπο με τραύμα από όπλο στην κοιλιακή του χώρα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ερευνώντας τις συνθήκες θανάτου του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο θάνατος του κ. Χαλκιαδάκη να προκλήθηκε από αυτοπυροβολισμό.

Θάνατος Σ. Χαλκιαδάκη: Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου, το ύστατο χαίρε στον Σταύρο Χαλκιαδάκη στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Τύλισο, στις 11 το πρωί.

Η κηδεία του Σταύρου Χαλκιαδάκη θα γίνει με δημοτική δαπάνη. «Τιμής ένεκεν στο τελευταίο του ταξίδι θα τον συντροφεύσουμε με δημοτική δαπάνη», σημειώνει συγκεκριμένα ο νυν δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version