Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εικόνες ντροπής στον Ομαλό από το πέρασμα των… βαρβάρων με τα 4Χ4 | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Θλίψη και οργή προκαλεί η εικόνα του Ομαλού Βιάννου, μετά το πέρασμα των… βαρβάρων με τα 4×4!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν περίπου μια βδομάδα μια ομάδα αγνώστων με σπορ αυτοκίνητα επισκέφθηκαν το γραφικό Οροπέδιο (το οποίο έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη περιοχή Natura 2000) προκειμένου να “διαφημίσουν” την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα και να δυσφημίσουν τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Τα αποτυπώματα των αυτοκινήτων στο φρέσκο από τις βροχές χώμα και φυσικά οι καταστροφές στη βλάστηση είναι παραπάνω από εμφανή.

Ήδη, σύμφωνα με πηγές του viannitika, οικογένειες κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά, ενώ σε εγρήγορση είναι και ο Δήμος Βιάννου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χαρίλαος Τριγωνάκης, ο οποίος ήδη κινείται σε συνεννόηση με το Α.Τ. Βιάννου για να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

 

O φωτογραφικός φακός του Νίκου Κικάκη “πέταξε” με drone πάνω από τον Ομαλό, για να μας μεταφέρει το μέγεθος της καταστροφής.

Οι εικόνες, δυστυχώς, “μιλούν”, από μόνες τους:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version