Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οι βροχές «ξύπνησαν» τον καταρράκτη της «Σκοτεινής» στο Φόδελε | ΦΩΤΟ

καταρράκτης φόδελε
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Φόδελε υποδέχθηκε με εντυπωσιακές εικόνες την πολυαναμενόμενη βροχή, καθώς ο καταρράκτης της Σκοτεινής, που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο του Φόδελε, άρχισε να ρέει ξανά, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της κοινότητας, Λάμπη Παντερή.

Αυτό το φυσικό αξιοθέατο, που είχε στερέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξαναζωντανεύει την τοπική φύση, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η αναβίωση του καταρράκτη σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη για το τοπικό οικοσύστημα, καθώς το τρεχούμενο νερό ενισχύει τη ζωή της πανίδας και της χλωρίδας στην περιοχή. Οι βροχές αυτής της εποχής, που συχνά συμπίπτουν με την αρχή της χειμερινής περιόδου, φέρνουν ανακούφιση και ελπίδα στον κόσμο του Φόδελε, καθώς οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξανά τη μαγεία αυτού του φυσικού φαινομένου.

Ο καταρράκτης της Σκοτεινής, με τη γαλήνια ροή του και τη μαγευτική του ομορφιά, έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ντόπιων, και η επιστροφή του στο προσκήνιο φέρνει αναμνήσεις από στιγμές χαλάρωσης και επαφής με τη φύση.

Πηγή: maleviziotis.gr

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ