Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Όπου έβρισκε ανοιχτά… έμπαινε κι έκλεβε!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν πρόλαβε να βγει από τη φυλακή, για να βρεθεί ξανά πίσω από τα σίδερα

Είναι μια περίπτωση καθ’ έξιν διαρρήκτη, με βασικό χαρακτηριστικό, πως δεν πρόλαβε να βγει από τη φυλακή τον περασμένο Οκτώβριο, για να βρεθεί ξανά πίσω από τα σίδερα, αφού προηγουμένως είχε έντονη… διαρρηκτική δραστηριότητα σε Ηράκλειο και Μαλεβίζι, σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο λόγος για νεαρό Ρομά που μέσα σε λίγες μέρες μετά την εκ νέου φυλάκιση του, πήρε ξανά το δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα, αφού χτύπησε σε Ηράκλειο και δήμο Μαλεβιζίου. Κι ενώ είναι ήδη προφυλακισμένος για αδικήματα που διενεργήθηκαν στα πολεοδομικά όρια του Ηρακλείου, ήλθε και η ταυτοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας να του καταλογίσει άλλες τέσσερις διαρρήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε το συνήθειο, όπου έβρισκε ανοικτές πόρτες ή τέλος πάντων εισόδους που δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη αντίσταση να μπουκάρει και να παίρνει ότι έβρισκε μπροστά του και οι αστυνομικοί του καταλογίζουν συμμετοχή μαζί με ένα ακόμη άτομο σε σπίτια και καταστήματα στα Κάλεσα, το Φόδελε και δυο ακόμα περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο νεαρός είναι ήδη στη φυλακή και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί “ενισχύθηκε” με τις τέσσερις επιπλέον διαρρήξεις που ταυτοποιήθηκαν, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

πηγή: cretalive.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version