Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νέο τηλεφώνημα για βόμβα σε πολυκατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τηλεφώνημα για βόμβα σε πολυκατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου – Πριν από λίγο και νέα φάρσα για βόμβα αυτή τη φορά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων κινητοποίησε τις αρχές

Νέο τηλεφώνημα για βόμβα σε πολυκατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο και νέα φάρσα για βόμβα αυτή τη φορά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων κινητοποίησε τις αρχές. Το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα και αμέσως εκκενώθηκε το Μουσείο ενώ έκλεισε η οδός Σκρα στα Χανιά και από τις δύο πλευρές προκειμένου να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο και να ερευνήσει τον χώρο εκπαιδευμένος σκύλος.

Είναι η 10η περίπτωση με τηλεφώνημα φάρσα που καταγράφεται στην Κρήτη από την περασμένη Δευτέρα γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Ήδη οι Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και η αντίστοιχη Χανίων συνεργάζονται για την αποκάλυψη του φαρσέρ ενώ έχουν ήδη ζητήσει άρση απορρήτου των τηλεφωνημάτων που γίνονται σε Μουσεία, σούπερ μάρκετ και ταχυφαγεία και ακούγεται ένα ηχογραφημένο μήνυμα.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία τα τελευταία 24ωρα μετά τις αλλεπάλληλες φάρσες για τοποθέτηση βόμβας σε καταστήματα σε Ηράκλειο και Χανιά. Τα τηλεφωνήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, καθώς σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις φάρσες, τρεις στο Ηράκλειο και δύο σούπερ μάρκετ και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και μια στα Χανιά σε σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε περισσότερα στη neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ