Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Φόδελε

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Φόδελε βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε έξι-επτά συλλήψεις, μελών  κυρίως της ίδιας οικογένειας, για διακίνηση ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνης, ενώ συνελήφθησαν και αγοραστές που εντοπίστηκαν κατά τη συναλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς έτρεχαν για να διαφύγουν τη σύλληψη έχοντας πάνω τους τα ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατασχεθεί περίπου 5-6 κιλών χασίς και σχεδόν 300 γραμμάρια κοκαίνης.

Στην τεράστια επιχείρηση σε επίπεδο δυνάμεων συμμετέχουν άνδρες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών και των ΤΑΕ.

Στη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια των συλληφθέντων στην ευρύτερη περιοχή του Φόδελε, τα οποία βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο. Οι ποσότητες των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν βρέθηκαν κρυμμένες σε καβάντζες σε ρεματιές και σε διάφορα άλλα σημαία στο ύπαιθρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους διακινητές για μέρες και επιτηρούσαν τις κινήσεις τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version