Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Σε πολύ σοβαρή καταγγελία έμφυλης βίας προχώρησε 46χρονη γυναίκα στην Κρήτη αναφέροντας ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια, από τον νεότερης ηλικίας σύντροφό της, στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα, σήμερα, στη λεωφόρο Ικάρου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει και τελικά, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγα λεπτά να σπεύσουν στο σημείο, αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και από την Τροχαία.

Μάλιστα, εκτός από τη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προχώρησαν σε αλκοτέστ και σε λίγο θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version