Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητικός άνοιξε το φάκελο με το λογαριασμό της ΔΕΗ και ευχήθηκε… να μην τον είχε ανοίξει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ένας συμπολίτης μας με το που άνοιξε το λογαριασμό της ΔΕΗ για αγροτική εκμετάλλευση στις Γκαγκάλες Ηρακλείου!

Μετά τις αυξήσεις στα τιμολόγια και τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ο εν λόγω καταναλωτής καλείται να πληρώσει 4.439 ευρώ ενώ στον προηγούμενο λογαριασμό “μόλις” 1.700!

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η κατανάλωση είναι κατά περίπου 10% αυξημένη μεταξύ 1ου και 2ου λογαριασμού και προφανώς αυτή δεν εξηγεί την τρομακτική αύξηση!

Ο κ. Μιχάλης που καλείται να πληρώσει το υπέρογκο πόσο, κάνει λόγο για “εφιάλτη” και προσθέτει: “Δεν έχουμε να πληρώσουμε. Ας έρθουν να πάρουν το ρολόι”! 

Πρόκειται για μία διαφορά περίπου 2.800 ευρώ και το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι να προσέξει κανείς ότι τα 2.700 αφορούν στη ρήτρα αναπροσαρμογής!

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version