Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Στο σκαμνί ιδιοκτήτης γηροκομείου μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 20 του μήνα αναμένεται να δικαστεί από το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 60χρονος ιδιοκτήτης γηροκομείου ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες που έγιναν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούσαν οι περίπου 92 τρόφιμοι ηλικιωμένοι.

Ο έλεγχος της Aσφάλειας Ηρακλείου έπειτα από εισαγγελική παραγγελία έγινε το πρωί της περασμένης Tρίτης στην δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων περιφερειακά του Ηρακλείου.

Στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε αναφέρονται παραβάσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια την υγιεινή την προστασία και τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων.

Από την πλευρά της η υπεράσπιση του 60χρονου ιδιοκτήτη ισχυρίζεται ότι θα συγκεντρωθούν και θα παρουσιαστούν στοιχεία που αντικρούουν τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version