ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κρήτη: Στην Ψυχιατρική ο 45χρονος που πήγε για τσιγάρα κι εξαφανίστηκε…
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξάφανιση αλλά και την ανεύρεση του 45χρονου τουρίστα από τη Λιθουανία, καθώς ερευνάται ο λόγος για τον οποίο ο 45χρονος εγκατέλειψε το ένα ξενοδοχείο για να βρεθεί σε… διαφορετικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο τουρίστας βρέθηκε σε άλλο ξενοδοχείο στην Ανάληψη της Χερσονήσου μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών αρχών.
Παράλληλα, ο Εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε την εξέταση του λιθουανού τουρίστα από ειδικούς και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική κλινική στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και παραμένει.
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος λιθουανός έφυγε χτες το πρωί από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στη λεωφόρο Ικάρου, στην Αλικαρνασσό, με τη σύντροφο του για να πάει να πάρει τσιγάρα και… εξαφανίστηκε.

-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν
Αγωνία για 18χρονη στο Βόλο: Σήκωσε ξαφνικά πυρετό και κατέρρευσε – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
-
ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν
Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μικρή Χριστίνα που πνίγηκε σε πισίνα
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ17 ώρες πριν
Ανείπωτος πόνος για τον Παναγιώτη που καταπλακώθηκε από δέντρο
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Πριν 1 μήνα αποφυλακίστηκε ο 25χρονος που μαχαίρωσε τα αδέρφια σε γλέντι