Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Τρεις σεισμοί μέσα σε 10 λεπτά ταρακούνησαν το νησί

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή που σημειώθηκε ο σεισμός των 4,3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και πιο συγκεκριμένα νότια-νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, πριν από λίγο σημειώθηκαν τρεις σεισμικές δονήσεις, οι οποίες είχαν επίκεντρο την ίδια περιοχή.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη είχε ένταση 2.7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο 21 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Άρβης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, η δεύτερη σεισμική δόνηση ήταν 3.2 της κλίμακας Ρίχτερ και ήταν 19 χλμ. Δυτικά Βορειοδυτικά της Άρβης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα και η τρίτη σεισμική δόνηση ήταν επίσης εντάσεως 3.2 της κλίμακας Ρίχτερ, 21 χιλιόμετρα Δυτικά Βορειοδυτικά της Άρβης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν επίσης 5 χιλιόμετρα.

 


Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version