Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Πήρε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή της

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής (8/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο γιος θέλησε να επισκεφθεί την μητέρα του η οποία μένει μόνη της σε σπίτι κοντά στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο γιος μπαίνοντας μέσα στο σπίτι είδε την μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις ενώ δίπλα της βρήκε χάπια πεσμένα στο πάτωμα. Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν εσπευσμένα την 62χρονη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές φέρεται να μην είναι η πρώτη φορά που αποπειράται να θέσει τέλος στη ζωή της.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμό προκαλούν παρόμοια περιστατικά και η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν στην Κρήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη Τρίτη σημειώθηκαν δύο αυτοκτονίες μέσα σε ένα απόγευμα στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version