ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κρήτη: Ήθελε να μας σκοτώσει για 200 ευρώ

Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου απολογείται την ερχόμενη δευτέρα ο 44χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται ότι το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αποπειράθηκε να πατήσει με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι στο Καβροχώρι του δήμου Μαλεβιζίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αφορμή για να επιτεθεί ο 44χρονος στο ζευγάρι στάθηκε ένα χρέος ύψους 200€ που του όφειλε το ζευγάρι.
Υπενθυμίζεται ότι ο 44χροος εγκλώβισε τον 60χρονο άνδρα ανάμεσα στους σε δύο αυτοκίνητα με συνέπεια να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα στην περιοχή της λεκάνης αλλά και την κοιλιακή χώρα.
Ο δράστης ο οποίος περιγράφεται ως ένας επικίνδυνος άνθρωπος συνελήφθη λίγες ώρες μετά έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή της Αμμουδάρας και σε βάρος του ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πηγή: ekriti

-
XANIA2 ημέρες πριν
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Γιόχαν
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Νέες ανατινάξεις και έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κανείς δεν ξεχνά στο Ηράκλειο: Κρέμασαν φωτογραφία του τρίχρονου Άγγελου στον ΒΟΑΚ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν
Βαρδινογιάννης: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο μετά από 13 χρόνια