Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Η στιγμή που οι 80 μετανάστες αποβιβάζονται στους Καλούς Λιμένες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στους Καλούς Λιμένες αποβιβάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου περίπου 80 παράτυποι μετανάστες (51 άνδρες , 17 γυναίκες και 12 παιδιά).

Οι τελευταίοι, επέβαιναν σε ιστιοφόρο το οποίο εντοπίστηκε να πλέει στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

Το Daynight.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τη στιγμή που το ιστιοφόρο προσεγγίστηκε από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και οδηγήθηκε στη στεριά.

Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο και τις φωτογραφίες, οι Αρχές προχώρησαν σε καταμέτρηση, ενώ ΕΚΑΒ και μέλη του Ερυθρού Σταυρού, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλούβες της Αστυνομίας κι ένα ενοικιαζόμενο λεωφορείο θα μεταφέρουν τους μετανάστες στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις γυναίκες ήταν έγκυος στον έκτο μήνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Δείτε το βίντεο του Daynight.gr:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version