Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Φωτιά σε ξενοδοχείο με περίπου 800 άτομα τα μεσάνυχτα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου, όταν ξέσπασε φωτιά στην αποθήκη.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, η οποία μετέβη στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις προληπτικά καθώς εξ αρχής η φωτιά ήταν ελεγχόμενη.

Στο σημείο μετέβησαν 6 οχήματα με 12 υπαλλήλους χωρίς όμως να χρειαστεί να επιχειρήσουν καθώς οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου την είχαν θέσει υπό έλεγχο.

Η τουριστική περίοδος στο νησί έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς φέτος και έτσι το ξενοδοχείο είχε περίπου 800 άτομα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Από την φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο της αποθήκης, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε διερευνώνται.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version