Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αιφνιδιαστική έφοδος οπλισμένων αστυνομικών σε κεντρικό καφέ μπαρ στο Γάζι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έναν προς ένα έλεγξαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί ιδιοκτήτεςπροσωπικό και θαμώνες γνωστού καφε μπαρ στο κέντρο του Γαζίου, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν.

Όπως αναφέρει η Φωνή Μαλεβιζίου, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας έφθασαν στο κατάστημα μαζί με εισαγγελικό λειτουργό παρουσία του οποίου συνεχίζονταν οι έλεγχοι και μετά τις 10 το βράδυ.

Χαρακτηριστικό της βαρύτητας που δόθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν φυσικά η παρουσία εισαγγελέα αλλά και οι αστυνομικοί που εισέβαλλαν στο κατάστημα οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνεται έφοδος στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και σε άλλα καταστήματα του Γαζίου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα του ελέγχου αλλά ούτε και οι λόγοι της αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version