Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: 15 χρόνια φυλακή για τον 55χρονο που βίασε την πρώην σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στη φυλακή θα παραμείνει ο 55χρονος άνδρας ο οποίος καταδικάστηκε για υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της πρώην συντρόφου του στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση που απασχόλησε τις αρχές τον Οκτώβριο του 2021 ξεκίνησε να εκδικάζεται στα μέσα Μαρτίου και η εκδίκασή της ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την καταδίκη του 55χρονου ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση αλλά και για άλλα αδικήματα.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 15,5 ετών.

Προφυλακίστηκε και ο 34χρονος

Στη φυλακή όμως οδηγήθηκε, έπειτα από κοινή απόφασή Ανακριτή και Εισαγγελέα και ο 34χρονος Κρητικός ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί της περασμένης Τρίτης έπειτα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας στην κατοχή του 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Πηγή: ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version