Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητικός πήγε να βάλει φωτιά στο σούπερ μάρκετ του κουμπάρου του

Δημοσιεύτηκε

στιςΠαιδικός φίλος, σύντεκνος και κουμπάρος ενός ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και καφέ σε χωριό της Μεσαράς κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του για λόγους ανταγωνισμού!

Ο κατηγορούμενος μάλιστα αναζητούνταν μετά από επείγον σήμα από την Αστυνομία, ωστόσο δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρά το ότι οι αρχές τον εντόπισαν στο τηλέφωνο και του είπαν να εμφανιστεί για να καταθέσει τι γνωρίζει.

Για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα υπάρχει υλικό από δύο κάμερες που δείχνουν το δράστη να βάζει φωτιά σε έναν κάδο και από τις φλόγες να καίγεται η τέντα του σούπερ μάρκετ.

«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φαίνεται να έρχεται, να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να φεύγει με ένα μηχανάκι και να πηγαίνει στο απέναντι του καφέ που του ανήκει κι ενώ οι φλόγες έκαιγαν την τέντα. Ευτυχώς, ο άντρας μου αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και πρόλαβε να ρίξει νερό πριν πάρουν φωτιά πριν εκραγούν έξι φιάλες υγραερίου που είχαμε σε κοντινή απόσταση. Ο άντρας μου κάηκε στα χέρια στην προσπάθειά του αυτή, αλλά εάν είχαν πάρει φωτιά οι φιάλες θα είχαμε σκοτωθεί γιατί τα σπίτια μας είναι πάνω από το σούπερ μάρκετ», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σούπερ μάρκετ στο Creta24.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap