Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τέσσερις είναι τελικά οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από λίγη ώρα στο Πολύδροσο Γαζίου

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο maleviziotis.gr, το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρικό δρόμο του Πολύδροσου και και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων τα οποία διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Πολύδροσο συνέβη,  όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου κινούμενος στον κεντρικό δρόμο του Πολύδροσου έχασε τον έλεγχο και μπήκε σε μάντρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version